Sundbyholm summer games 
 
Var där några dagar, men tävlingen höll på i två veckor ungefär. Riktigt fin tävling plats ! Såg ut som att man var utomlands och tävlade härligt ! Dock var det för varmt alla dagar jag tävlade på tok för varmt över 35 grader och sol! Inte konstigt att många hästar är slöa och något matta. 
 
Tävlade först med Touch och goldie på onsdagen. Goldie gick segt, vår sämsta runda någonsin. Hon var inte framme och ville inte rätta efter sig med galopp jag fick bryta ner till trav för att byta galopp och sen ville hon inte fram, rev ett och fick massa tidsfel för att vi var långsamma.. vi glömmer den här rundan! Touch gick bra! Ett pet och tids fel. Red tydligen för lugnt här.. 
 
Nya tag gjorde jag på måndagen och tisdagen veckan därpå. Oddy, cumpan och Touch gick bägge dagarna. Cumpan och oddy gick super fint!! Trots värmen! De var pigga och hoppade bra, dock fick jag ett skit pet med båda. Ändå jätte nöjd över deras rundor de har inte tävlats  sen i början av juni. Sen nollade Touch 110!! Yes!! Fin runda här med! 
 
På tisdagen nollade även cumpan 110 fina kille!! Dock missförstod vi varandra på hinder nr 5 till 6 24 meter ska vara 6 galopp men han har så stor galopp tänkte först ta 6 men när vi var där kände jag att det räckte inte till med 6 skulle ha tagit mer tillbaka, så försökte rida på 5 men cumpan tog ändå 6 då blev det nära på 6an. Tur att han är försiktigt av sig😃
Oddy kändes ofokuserad och kollade mest på stora reklam skyltar, knäppte av, tog inte skänkeln, svårt att hitta bra avsprångs punkt.. Allt var rörigt. Han var nog trött, av värmen och allting. Vi rev 4 st även om han hoppade allting snällt. 
 
Sen Touch 120 klassen. Han var ganska fin, när vi var inne och började hoppa kändes det riktigt bra men sen började han bli ofokuserade och slog med huvudet, han ville inte acceptera bettet och fokuserade mer på att slå bort kontakten. Så att han glömde hinderna, snubblade över hinder nr 6, jag kände att jag inte ville bråka och köra ändå så jag utgick. Synd men jag är nöjd över att han hoppade fint i början ändå men jag ville inte slita på onödan när han inte lyssnar och inte är i form. 
 
Filmerna finns att se här nedan
 
 Touch 110


Cumpan 110


Oddy 1m


Cumpan 1m


Touch 120

Kommentera

Publiceras ej