Åkte och red tillsamnans och för Britt idag, jag hade baronese och hon fick ta goldie. Jag känner att jag vill ha någon duktig tränare som kan rida mina hästar nån gång regelbundet och gå igenom och se var vi står osv. Känns väldigt nyttigt!

Nu var det goldie, hon känns bra och svarar bra men känns ändå som nån bit saknas, som att hon inte är ärligt framme ,hon svarar bra och är fram men ändå inte på samma sätt det är svårt att förklara den känslan, ska försöka förenkla det : någonting med mer energi från bakbenen och uppåt. Inte framåt rakt fram eller "fort".

Britt tyckte att mina hästar är väldigt fina. Jätte bra och välridna. Även mjuk i munnen. Hon ska hjälpa mig mer med detaljer och finslipa. Känns jätte skönt med stöd och hjälp så jag kan vidare utvecklas ifrån där vi är i nu.Bild:Old pic, från vintras

Blää jag har gått och blivit sjuk ! Dunderförkyld och hela kroppen värker. Hästarna får vila. Skulle hoppa för Britt idag men fick ställa in.. Hoppas jag slipper ställa in dressyr träningen på tors och hopp för Marcus Westergren på lör.

Hatar att vara sjuk, jag blir stressad av det för då ligger man efter med planeringen och tidsschemat kring hästarna.

Men vill ni kolla på ngt roligt så kika in min pyrlblogg http://www.jennyshorsestyle.blogg.se

Jag är ju pyrlfreak och har en hel del hästpyrlar, har stenkoll på de senaste och ger även massor av tips och inspiration. Det har känts stökigt att blanda det ihop med den här bloggen eftersom den handlar bara om hästarna och min Ridning därför har jag gjort en avskild blogg med inriktning av ridsports utrustning osv.