Har nu satt igång ridningen för  vår terminen. Gamla och nya elever är välkomna ! 

Det finns några lediga platser kvar. 

Måndag 
Kl 18-19

Tisdag 
kl 16-17

Onsdag grupp 
1 plats ledig kl 17-18

Torsdag
Kl 15-16
16-17


Det är bara att maila eller smsa om ni har några funderingar eller vill boka 

0735444164 nås jag lättast 
Det är nästan en tradition för talangfulla fem- och sexåringar att kvala under våren, för att försöka ta sig till finalerna under Falsterbo Horse Show. Nu är även fyraåringar välkomna. 


Folksam, som sponsrar unghästklasserna sedan många år, utökar sitt engagemang och namnger även fyraåringarnas klass. Just fyraåringarna har två kvalchanser, JumpClubs tävlingar den 15 maj och Grevlundagårdens tävlingar den 13 juni. Totalt kommer 20 hästar få chansen att starta i Falsterbo.

– Den nya gräsbanan, Falsterbobanan, med måtten 110 × 50 meter är perfekt för att talangfulla fyraåringar ska få en härlig start i sin fortsatta karriär på stora tävlingar. För de här fyraåringarna är det sedan bra timing för betesgång, säger Jana Wannius i ett pressmeddelande.

Positiv Sylve

– Kul att Falsterbo Horse Show tar initiativ som är utvecklande för sporten. Det är riktigt bra för de yngsta hästarna att få börja sin tävlingskarriär i den här tävlingsformen. Och en fantastisk erfarenhet för den unga hästen att vara i den unika miljö som Falsterbo erbjuder, säger Sylve Söderstrand, förbundskapten i hoppning.

Folksam Scandinavian Opens fyraårsklass kommer att gå fredag den 10 juli, med final söndag 12 juli.


Http://hippson.se

 Snö överallt nu, jag ska inte gnälla det vet ni nog redan att jag .. Hatar snö och allt som har med vinter att göra. Jag är lycklig om vi får grön jul ja precis så förstår ni hur mycket jag avskyr vintern men det säger jag varje år. Ridhus måste jag ha snart men stall bygge går först och den går av stapeln till våren . Vi ska renovera och bygga till stallet. Ny inredning och ny stall del så får jag större sadel kammaren och spolspilta (äntligen efter alla slit år) tänk er utan brunn, aldrig kan tvätta eller duscha hästarna under vintern och besvärligt också när hästen fått sår eller är smutsigt av lera vill man ju spola av eller kyla ner benen) Hitills har jag iaf lyckas tack vare mitt kämpar sinne. 

Ridbana får nytt staket och alla hagarna stolpar byts ut plus även tråd, här har vi redan börjat lite.

Nu har jag satt igång nästan alla hästarna några ligger efter pga skada /sjuk men snart är dom ikapp hoppas jag. 


Här charmeur och yesterline