I Söndags startade jag och Baronese vår första LB och som vi inte förvänatade oss så kom vi trea! Jätte roligt! Baronese slog i allafall Patron =)
Patron fick 60,000 % och Baronese fick 66,000 %. Den som vann hade 66,667 %.skit nära!
 
Prydigt ekipage och pampig fin häst skrev domaren om de bägge hästarna.
 
 
 
 
 
 Tävlade med Silver och Cloud.
 
Det gick sådär. Silver var tok springig och sprang som en symaskin i fullfart. det blev inte bra det, vi hoppade bara LB fick 12 fel, hans sämsta. kanske för att vi inte tävlat på 6 veckor så han var uppspelt.. men aja det är bara att ta nya tag.
 
Cloud gick fint, faktiskt! Han fick två ner i de två första hinderna i LC sen fattade han och hoppade super resten.
 
Så det kändes jätte bra så att vi efteranmälde oss LB. Debut!
Jätte nöjd med hans insats trots vi fick tre nedslag..två från kombinationen, han har aldrig hoppat ett enda hinder på 90 och inte ens smakat på kombinationen så hoppade han hela banan helt fantasikt! Men jag kände att han kändes trött efter halva rundan. Han var verkligen en riktig kämpe, min fina cloud! Han slutar aldrig förvåna mig..
 
 
Hello
I m Back!
 
Mycket har redan hunnit hända sen jag satte igång ordentligt igen efter två Ridläger och "sommarlov". Nu är lektionerna för mig igång igen, det är bara anmäla sig. Finns lediga platser på måndagar och torsdagar.
 
har åkt iväg varje tisdag nu och hopptränat hästarna. Alla har gått bra! Mest imponrenade var Touch han är tittigt av sig men han tittade ingenting på hinderna hoppade allt väl och felfritt! Och vi provade på studs och serier han tog det väldigt lätt och bra, kulkul!
 
Med dom övriga hästarna rullar det på bra med. Jag har hunnit tävla lite. Goldie gick felfritt 90 och Baronesse 1m hon rev 2 på kombinationen, vi har inte tränat på det, så hon var ändå väldigt duktig som hoppade genom men hon var för lång jag hann inte ta tillbaka henne därav rivningarna. Annars hoppade hon fint.
 
 
Unghästarna har mognat mycket. Oddy´s "sadeltvång" är nästan borta och han har börjat visa sitt förtroende óch tillit för mig. Följer mig snällt och lär sig gärna. Visst han kan fortrfarande busa rejält ibland ;-) Men snart är han nog redo att börja hängas på.
 
Cumpan har vi släppt nevelsträngen jag har börjat rida honom själv runt. Snäll kille! =)
 
 
 
Det känns som att det varit en bra start på hösten! Och hoppas det håller sig framöver och hästarna fortsätter prestera.