Jacky har fått sår på båda bakbenen när vi var i kroatien och de fått inflammation.. Tvätt och tvätt som gäller nu. Och Gina hade vrickat av sin sko innan vi åkte och trampade på fram kappan på skon så det blev ordentligt jack på sulan som hon har fått inflammation på också. De är ju gravida nu så det går bra med vila. Ingen panik. De ska ändå varvas ner nu. Men det är jätte tråkigt att sånt händer.
Touch hade även idag vrickat snett på sin fram sko så jag fick ta av den och vänta på Hovis, hoppas hon kan komma redan imorgon.
Så det kändes inte bra att rida honom.. Skrittade bara på banan. Fin form i alla fall.

Finast idag var goldie ! Mjuk och gick wow super ! Ibland känns det som jag aldrig kommer att kunna sälja henne. Men som sagt är alla hästar här till salu fast till rätt köpare och pris. Även Baronese kändes skit fin!

Det är lite sommar lov nu, för min del för det mesta. Unghästarna får vila nu från ridningen. Några veckor.. även de äldre får ta det ganska lugnt.

Jag är i Kroatien nu och har semester. Sen bär det av till Skåne och Falsterbo !

Därefter blir det full fart igen med träningar och tävlingar ! Måste börja se över och planera. Det passar jag på att göra under semestern..

Jag saknar verkligen hästarna redan och min rid abstinens är hög!!

Försöker länka filmer från pay and jump med Cumpan men det har inte gått bra.. Får väl försöka igen sen!